Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€ *

Τηλεφωνικές Παραγγελίας: +30.23210.65730

Τηλ. Παραγγελίες: +30.23210.65730

Με αγάπη στο περιβάλλον και σεβασμό στη φύση

Το ηλεκτρονικό κατάστημα “Agroplace.gr” αποτελεί την εξέλιξη του φυσικού μας καταστήματος “Αgroplace”, το οποίο εδρεύει στo 1o Χλμ. της παλαιάς επαρχιακής οδού Σερρών – Νιγρίτας στις Σέρρες.

Είμαστε το #1 Γεωπονικό ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, καθώς η υψηλή τεχνική μας κατάρτιση επιδρά άμεσα και ουσιαστικά από το πρώτο κιόλας λεπτό της επικοινωνίας μας. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που μας εμπιστεύονται καθημερινά περισσότεροι από 500 Έλληνες επαγγελματίες παραγωγοί, από κάθε άκρη της Ελλάδα μας.

Ύστερα από συνεχή εξέλιξη και πειραματισμό συνθέσαμε μια γκάμα προϊόντων, ικανών να προσφέρουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα του επαγγελματία παραγωγού, αλλά και να βελτιώσουν συγχρόνως την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων σε εντυπωσιακό βαθμό. Επίσης, εστιάζοντας τόσο στην αγροτική του ανάπτυξη, όσο και στην διασφάλιση του περιβάλλοντος και την ανθρώπινης υγείας, μέσω των κατάλληλων και εγκεκριμένων προϊόντων.

Στο Agroplace.gr δεν εξυπηρετούμε μόνο τον επαγγελματία παραγωγό, αλλά φυσικά και τον ερασιτέχνη παραγωγό, ο οποίος τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τον χώρο της γεωργίας ή της κηπουρικής.

Πέρα από τα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας προϊόντα μας, προσφέρουμε επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες, τόσο στον επαγγελματία παραγωγό, όσο και στον ερασιτέχνη κηπουρό.

Για να εμπλουτίζουμε συνεχώς την τεχνογνωσία μας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες από όλο τον κόσμο, οι οποίες επενδύουν στην έρευνα και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, ώστε να είμαστε πάντα ικανοί να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της όλο και πιο απαιτητικής αγοράς.

Υπεύθυνος Γεωπόνος

Βρείτε μας, συνδεθείτε μαζί μας.

Ωράριο Καταστημάτων

+30.23210.65730

info@agroplace.gr

Ενημερωτικά δελτία

Δ.Ο.Υ.

ΣΕΡΡΩΝ

Α.Φ.Μ.

120139563

Αρ. ΓΕΜΗ

113498552000

ΕΠΩΝΥΜΙΑ

Δαστερίδης Μαρίνος

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Μενού
Κατάστημα
0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι