Μικροβιακά σκευάσματα: Οφέλη και πλεονεκτήματα

Τα μικροβιακά σκευάσματα (ωφέλιμοι μικροοργανισμοί και μυκόρριζες) βοηθούν στην υγιή ανάπτυξη των φυτών. Αυξάνουν την παραγωγή και τη διαθεσιμότητα βασικών θρεπτικών ουσιών, όπως το άζωτο και ο φώσφορος, προστατεύοντας παράλληλα από ασθένειες και βλαβερούς οργανισμούς. Τα μικροβιακά σκευάσματα δημιουργούν μια αμοιβαία επωφελή  συμβιωτική σχέση με τα φυτά καθώς αυτά μεγαλώνουν στο έδαφος. Εφαρμόζονται  σε σπόρους, στην επιφάνεια των φυτών ή στο έδαφος και αυξάνουν την παραγωγικότητα του εδάφους και των καλλιεργειών.

 

Βασικά πλεονεκτήματα

  • Τα μικροβιακά σκευάσματα ενισχύουν την απόδοση των καλλιεργειών μέχρι και 30%, κάνοντας το έδαφος πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και σε χρήσιμους μικροοργανισμούς.
  • Μειώνουν την επίδραση βλαβερών οργανισμών όπως οι μύκητες και τα νηματώδη.
  • Βελτιώνουν τη δομή του εδάφους και διατηρούν τη γονιμότητά του.
  • Είναι εύκολα στη χρήση, ακόμα και για νέους παραγωγούς.
  • Μειώνουν το κόστος παραγωγής.
  • Προσφέρουν προστασία από την ξηρασία και τις ασθένειες που μεταδίδονται στο έδαφος.
  • Είναι φιλικά προς το περιβάλλον και συνεισφέρουν στην αειφόρο γεωργία.

 

Βρείτε τα σωστά για εσάς μικροβιακά σκευάσματα στο Agroplace.gr

Το διαδικτυακό κατάστημα Agroplace.gr είναι η ψηφιακή συνέχεια του φυσικού μας καταστήματος Μαγικός Κήπος, που βρίσκεται στις Σέρρες. Με τεχνογνωσία και μεράκι, έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα όχι μόνο του επαγγελματία παραγωγού, αλλά και του ερασιτέχνη κηπουρού. Στην γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνεται μια μεγάλη ποικιλία από μικροβιακά σκευάσματα σε εξαιρετικές τιμές. Τα προϊόντα που αγοράζετε παραδίδονται, εφόσον είναι σε απόθεμα, εντός 24 ωρών. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες για τα νησιά και τις δυσπρόσιτες περιοχές.