Μυγοπαγίδες: Απαλλαγείτε από την εισβολή των ενοχλητικών μυγών

Οι μύγες έρχονται στο σπίτι μας σαν απρόσκλητοι και ανεπιθύμητοι επισκέπτες. Ακόμα και αν διατηρούμε το σπίτι μας πεντακάθαρο, οι μύγες θα βρουν τρόπο να εισβάλουν στο χώρο μας, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που αφήνουμε μπαλκονόπορτες και παράθυρα ανοιχτά. Οι μυρωδιές των τροφών που μπορεί να μείνουν ακάλυπτες στις κουζίνα μας ή των φρούτων που ωριμάζουν σε ένα μπολ ή πιθανώς κάποιες ακαθαρσίες από τα κατοικίδιά μας, είναι από τους βασικούς λόγους που τις έλκουν. Και επειδή, πριν φτάσουν στο σπίτι μας, είναι σίγουρο ότι έχουν «επισκεφθεί» ένα σωρό ακαθαρσίες και βρωμιές, είναι στην πραγματικότητα πλωτά οχήματα για επικίνδυνα μικρόβια. Ένας αποτελεσματικός αλλά και οικολογικός τρόπος να απαλλαγούμε από αυτές είναι οι μυγοπαγίδες.

φυτοφάρμακα

 

Επισκεφθείτε το Agroplace

 

Είτε επισκεφθείτε το φυσικό είτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει να διαλέξετε και να προμηθευθείτε μυγοπαγίδες κατάλληλες για χρήση σε σπίτια, εξοχικά, τροχόσπιτα, γραφεία κ.α. Είναι άοσμες, εντελώς ακίνδυνες για παιδιά και κατοικίδια, και είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Οι μυγοπαγίδες αυτές περιέχουν κόλλα μακράς διαρκείας, που παγιδεύει αποτελεσματικά όχι μόνο μύγες, αλλά και άλλα έντομα. Η κόλλα αυτή δρα όλο το 24ωρο και είναι αποτελεσματική για 6-8 εβδομάδες.

 

Σ’ εμάς, εκτός από τις μυγοπαγίδες, μπορείτε να βρείτε επίσης μια ποικιλία από παγίδες και για άλλους ανεπιθύμητους επισκέπτες, όπως είναι τα έντομα φυτών, τα έντομα τροφίμων, τα σαλιγκάρια και οι γυμνοσάλιαγκες, οι σφήκες, τα μυρμήγκια κ.α. Όλα τα προϊόντα μας προέρχονται από γνωστούς και αξιόπιστους κατασκευαστές και θα τα βρείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επισκεφθείτε μας σήμερα κιόλας!

φυτοφάρμακα