• Βρείτε μας στα social media:

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

+30 23210 65730

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δείτε τους τρόπους αποστολής

Βιοδιεγέρτες: Οι πολυβιταμίνες των φυτών

Όπως τα συμπληρώματα διατροφής και οι βιταμίνες συμβάλλουν στην άριστη υγεία και ευεξία του ανθρώπου, έτσι και οι βιοδιεγέρτες συμβάλλουν στην ανάπτυξη, την καρπόδεση και στην ικανότητα των φυτών να ανταπεξέλθουν σε συνθήκες stress. Πώς το επιτυγχάνουν αυτό; Διεγείροντας μία ή περισσότερες φυσικές διαδικασίες μέσα στα ίδια τα φυτά. Δηλαδή, δρουν επικουρικά, συντηρώντας και βελτιώνοντας την ήδη καλή υγεία των φυτών. Τα συστατικά που περιέχουν δεν είναι απαραίτητα για την επιβίωση των φυτών, αλλά βοηθούν σημαντικά τις φυσιολογικές τους διεργασίες.

 

Οι βιοδιεγέρτες καρπόδεσης βοηθούν την καρπόδεση και την αύξηση των φυτών, επιταχύνουν την πρόσληψη των θρεπτικών στοιχείων και ενδυναμώνουν τις κυτταρικές μεμβράνες.

 

Οι βιοδιεγέρτες ανάπτυξης περιέχουν ωφέλιμους μικροοργανισμούς που υπάρχουν φυσιολογικά στα φύλλα, στο βλαστό και στη ριζόσφαιρα στα περισσότερα είδη φυτών, ενισχύοντας την αφομοίωση των θρεπτικών στοιχείων.

 

Υπάρχουν επίσης και άλλου είδους βιοδιεγέρτες, όπως για παράδειγμα εκείνοι που βοηθούν τα φυτά να αντεπεξέλθουν σε συνθήκες θερμικού στρες χωρίς απώλειες και χωρίς να μειωθεί ο ρυθμός ανάπτυξής τους.

 

Όταν θέλετε να επιλέξετε βιοδιεγέρτες, καλό είναι να μπορείτε να τους διαχωρίσετε από άλλα προϊόντα που προσφέρουν θρεπτικά συστατικά στα φυτά, όπως τα λιπάσματα, ή από τα εδαφοβελτιωτικά, που επιδρούν στην υφή και τη θρεπτική ικανότητα του χώματος. Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο βιοδιεγέρτης δεν αντικαθιστά τη σωστή θρέψη, άρδευση και φυτοπροστασία.

 

Ο καλύτερος τρόπος να επιλέξετε το προϊόν που ταιριάζει στη δική σας περίπτωση είναι να εμπιστευθείτε την άποψη και τη συμβουλή των ειδικών. Επικοινωνώντας με το Agroplace, θα έρθετε σε επαφή με το έμπειρο προσωπικό μας, που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τις ιδιαίτερες ανάγκες των φυτών σας. Έτσι, θα μπορέσετε να επιλέξετε τα κατάλληλα σκευάσματα αξιόπιστων κατασκευαστών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Σύνδεση

Εγγραφή

Ένα συνθηματικό θα αποσταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο μας, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου μας.