Είναι ώρα να φυτέψουμε τα κηπευτικά μας!

Ζώντας στους τρελούς ρυθμούς της σύγχρονης εποχής, νιώθουμε την ανάγκη να ανακαλύψουμε ξανά τη φύση και να τη φέρουμε κοντά μας – στον κήπο, στα παρτέρια, στο μπαλκόνι μας. Έτσι, η τάση να καλλιεργούμε τα κηπευτικά μας διευρύνεται συνεχώς και τείνει να αποτελέσει στάση ζωής. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο ερχόμαστε σε επαφή με τη φύση, αλλά παράγουμε μόνοι μας ένα μέρος της τροφής μας. Και ξέρουμε πολύ καλά ότι τα κηπευτικά που θα βγουν «από τα χέρια μας» θα είναι ολόφρεσκα, πεντανόστιμα και υγιεινά.

 

Το μεσογειακό κλίμα της χώρας μας μάς βοηθάει πολύ σ’ αυτό. Είναι ιδανικό για την ανάπτυξη μιας μεγάλης ποικιλίας φυτών που καλύπτουν αρκετές από τις διατροφικές μας ανάγκες. Έτσι, ο  χώρος με τα κηπευτικά μπορεί να γίνει ένα από τα πιο δημιουργικά σημεία του κήπου μας και να προσφέρει ενασχόληση σε όλη την οικογένεια ολόκληρο το χρόνο.

 

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα κηπευτικά που μπορούμε να φυτέψουμε την Άνοιξη: αγγούρι, άνηθος, βασιλικός, κολοκύθι, λάχανο, μαϊντανός, μαρούλι, μελιτζάνες, μπάμιες, τομάτα, πιπεριά, πράσο, σέλινο, είναι μόνο μερικά από αυτά. Δεν μένει παρά να διαλέξετε!

 

Ελάτε στο Agroplace!

Tο διαδικτυακό κατάστημα Agroplace.gr είναι η ψηφιακή συνέχεια του φυσικού μας καταστήματος «Μαγικός Κήπος», που βρίσκεται στις Σέρρες. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας και η μεγάλη μας πείρα είναι στη διάθεση του επαγγελματία αλλά και του ερασιτέχνη κηπουρού. Επισκεφθείτε το κατάστημα ή την ιστοσελίδα μας για να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σπόρων για κηπευτικά, αλλά και εργαλεία, λιπάσματα και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το λαχανόκηπο που ονειρεύεστε!